تئاتر معلولین ایران

139404031158031475562904مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: به منظور شکوفا شدن استعدادهای معلولان پیشنهاد می‌شود با همکاری بهزیستی و اداره‌کل ارشاد، انجمن نمایش زیرمجموعه انجمن هنر و نمایش در استان زنجان راه‌اندازی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، محمد محمدی‌قیداری در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولان طلوع اظهار داشت: همانقدر که بدن انسان به غذا نیاز دارد، روح و روان انسان نیز نیازمند غذا است که آن را می‌تواند از طریق پرداختن به هنر به دست آورد.

وی تئاترتراپی و موسیقی‌درمانی را ضروری‌ترین نیاز برای معلولان دانست و تصریح کرد: اداره‌کل بهزیستی استان زنجان در راستای این مهم در تلاش است برنامه‌های مدونی را تهیه کند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به تحت پوشش قرار داشتن 90 هزار معلول ابراز کرد: 19 هزار نفر از این افراد را معلولان و 8 هزار و 216 نفر را معلولان جسمی و حرکتی تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه یک‌هزار نفر از سالمندان، افراد دارای بیماری مزمن و بیماران عقب ماندگی ذهنی تحت پوشش اداره‌کل بهزیستی استان زنجان قرار دارند، عنوان کرد: علاوه بر این نزدیک به 653 دانشجوی معلول نیز ازخدمات حمایتی بهزیستی استان زنجان بهره مند می‌شوند.

محمدی‌قیداری با اشاره به مزایای برگزاری چهارمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولین طلوع تصریح کرد: این جشنواره فرصتی را برای معلولان فراهم کرد تا توانمندیها و استعدادهای خود را در معرض عموم قرار دهند.

وی با بیان اینکه 63 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، خاطرنشان کرد: از این میزان 48 اثر مورد بازبینی قرار گرفت و در پایان 14 اثر از جمله 3 نمایش کودک، 3 نمایش خیابانی و 8 اثر خیاباتی تائید شد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه تئاتر معمولی از نظر کمی به رشد خود رسیده است و زمان آن فرارسیده تا به ارتقا کیفیت این هنر نیز توجه جدی شود، خواستار راه‌اندازی انجمن نمایش زیرمجموعه انجمن هنر و نمایش با همکاری بهزیستی و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد استان زنجان شد.

ناصر مقدم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در این مراسم ضمن تاکید بر در معرض عموم قرار گرفتن استعدادهای معلولان، گفت: ضروری است تا در برنامه‌های نمایشی از استعدادهای معلولان استان زنجان بهره برده شود.